Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Kederli
Kederli

VAY GİDİ SENİ VAY!

Yorum

VAY GİDİ SENİ VAY!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1170

Okunma

VAY GİDİ SENİ VAY!


Kelimesini duysa -yallah- atar nârâyı,
Dünya ahret lisânı sayar sırf Arapça’yı.
-Vay gidi- kendin gibi, câhil sanarsın -demek-;
Her dil herşeyi yoktan çoktan bilen Mevlây’ı!

Kederli®Almanya, 1991-30.11.2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vay gidi seni vay! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vay gidi seni vay! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VAY GİDİ SENİ VAY! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
15.3.2010 15:47:10
halil bey,güzel şiirinizi kutlarım saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL