Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mustafa Göl
Mustafa Göl

Eveda

Yorum

Eveda

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

798

Okunma

Eveda

Gidişin de gelişin gibi oldu
Verdiğin ümitler hepsi de soldu
Niçin şu gözlerim yaşlarla doldu
O güzel sevgiye sana elveda

Sona erdi artık o yeşil mevsim
Hatıra kaldılar bir iki resim
Benim de yok artık sende hevesim
Yaşanan geçmişe sana elveda

Şubatta açılan bir çiçek gibi
Üzerine konan kelebek gibi
Kuruyup dökülen bir yaprak gibi
Dökülen yapraktan dala elveda

Silifke–1968
Mustafa GÖL

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Eveda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eveda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eveda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
aleynur
aleynur, @aleynur
12.3.2010 13:44:06
Yüreğinize sağlık
Anlamlı bir şiir okudum
Saygılar
SOYLU
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL