Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nuhkenis
nuhkenis

kalbimde göz izidir sevda

Yorum

kalbimde göz izidir sevda

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1110

Okunma

kalbimde göz izidir sevda




aşkla döner çevrilir dünya
yaşanır cennetten bir rüya
yarin o gözlerinden düşmüş
süreyya yıldızıdır sevda


hangi duygu geçer yerine
yandım bakınca gözlerine
saplanmış kalmış da derine
kalbimde göz izidir sevda


Ferhat’ı dağ delmeye salan
Mecnun’dan bir armağan kalan
rengini gözlerinden alan
mavi bir gökyüzüdür sevda


aşkla döner çevrilir dünya
yaşanır cennetten bir rüya
yarin o gözlerinden düşmüş
süreyya yıldızıdır sevda





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalbimde göz izidir sevda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimde göz izidir sevda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kalbimde göz izidir sevda şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Funda SAĞLAM
Funda SAĞLAM, @fundasaglam
9.3.2010 15:23:03
5 puan verdi
aşkla yazan kalem..kutluyorum ..şiir yüregini..sevgiyle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL