Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
tevhit
tevhit

Ben çileyle sırdaşım...yeni

Yorum

Ben çileyle sırdaşım...yeni

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

913

Okunma

Ben çileyle sırdaşım...yeni

Ben çileyle sırdaşım...yeni



Gönlümdeki yaşları acıyla süzdüm kardeş
Ben cefayla kardeşim sefa bana yabancı
Biz ezelden garibiz hüzünle olduk sırdaş
Ben çileyle sırdaşım sefa bana yabancı

Toprakları belleyip saban ile taradım
Zengine hamal olup ağalara yaradım
Kılı kırk yerden yarıp bir aydınlık aradım
Ben cefayla kardeşim sefa bana yabancı

Yakma kardeş bu canı zaten çile can dostum
Yaşlarım gözden değil gönlümden aktı sustum
Kırk yaşında pir oldum kat kat oldu bu postum
Ben çileyle sırdaşım sefa bana yabancı

sözlük

post

Tüylü hayvan derisi Tarikatlarda şeyhlik makami Makam * Bazi deyimlerde ’can’ anlaminda kullanilir



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben çileyle sırdaşım...yeni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben çileyle sırdaşım...yeni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben çileyle sırdaşım...yeni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL