Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yunus küçük
yunus küçük

KALBİMDE DEPREŞMELER

Yorum

KALBİMDE DEPREŞMELER

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1101

Okunma

KALBİMDE DEPREŞMELER

KALBİMDE DEPREŞMELER

Çiğ düşürdün
Kalbimde tomurcuklanan
Gül yapraklarına
Serin seher yellerinde
Şebnem di gülüşün
Aahhhh…
Yıllardır nerdeydin?
Zamansız oldu gelişin


Yunus KÜÇÜK

18.06.2001

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kalbimde depreşmeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kalbimde depreşmeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KALBİMDE DEPREŞMELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KuRŞuN K@LeM
KuRŞuN K@LeM , @kursunk-lem
17.2.2010 11:16:11
5 puan verdi
tebriklerrr çok guzel satırlardı... şiirle kalınız.. slm saygı ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL