Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
gümüşoğlu42
gümüşoğlu42

GENÇLİK YILLARI

Yorum

GENÇLİK YILLARI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1002

Okunma

GENÇLİK YILLARI

Okula başladığımdaki o heyecanı,
Kaldı içimde unutulmaz bir anı,
Aktı gitti sanki vücudumun kanı,
Geldi geçti ömrümün gençlik yılları.

İlk aşkımı sanki okulumda tatmıştım,
Birde hocama aşık oldum sanmıştım,
Bu yalancı olan dünyaya kanmıştım,
Geldi geçti ömrümün gençlik yılları.

Her şeyi ben bilirim diye kandım,
Herkes beni çok seviyor sandım,
Yanılmışım ben çoktandır yandım
Geldi geçti ömrümün gençlik yılları.

Okul yılları çok muhteşem geçti,
Nedense yüreğimi hep deldi geçti,
Bu felek beni hep sıyırdı es geçti,
Geldi geçti ömrümün gençlik yılları.

Okul bitti başladı iş hayatı,
Okuldaki gibi değilmiş faydası,
Yutkunurken hep boğazıma takıldı,
Ey Aşık Gümüşoğlu geldi geçti,
Hep ömrümü deldi geçti gençlik yılları.

Aşık Gümüşoğlu…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gençlik yılları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gençlik yılları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GENÇLİK YILLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL