Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
mbb23
mbb23

yağmur

Yorum

yağmur

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1144

Okunma

yağmur

yağmur yağıyor soluksuz
sırılsıklam oldum habersiz
beni ıslatan yağmur değil
sensin senin ıslaklığın

artık istemiyorum birşey
ne hayattan nede senden
yeterki karışmayın
tek başıma yaşayayım

bıktım hep aynı günlerden
değişsin artık hayat
gücüm yetmiyor denedim
denedikçe batıyorum

MeHmEt BuRaK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yağmur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yağmur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_a
_aşıkvehbi_, @-asikvehbi-
6.2.2010 16:34:05
Yüreğinize sağlık gönül sayfanızda güzel bir şiir okudum.Kutlarım saygılar
meselci
meselci, @meselci
6.2.2010 14:40:09


güzel bir sunumdu.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL