Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
oruco
oruco

OTUZ

Yorum

OTUZ

( 1 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1070

Okunma

OTUZ

Görünmez bir dumandı zaman; sağ elimle tuttum,
Otuza kadar elma şekeriymiş, yaladım yuttum.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Otuz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Otuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OTUZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eMİNeYZAMAN
eMİNeYZAMAN, @emineyzaman
2.2.2010 22:03:30
çok doğruydu :)
zaman rüzgarın sağ kolunda


şiirle ve dostça :)
meselci
meselci, @meselci
2.2.2010 19:15:20
5 puan verdi
Görünmez bir dumandı zaman; sağ elimle tuttum,
Otuza kadar elma şekeriymiş, yaladım yuttum.



...........................
kısa şiirleri
okumaktan haz alırım.

çok beğenimle.
ŞairAcemi
ŞairAcemi, @sairacemi
2.2.2010 18:15:29
Emeğinize sağlık.
Çok güzel bir şiirdi okuduğum.
Tebrikler şiirinize.
şe
şehrinaz, @sehrinaz
2.2.2010 18:06:28
ya otuzdan sonra?
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL