Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
venaamoris
venaamoris

HAZAN MEVSİMİ

Yorum

HAZAN MEVSİMİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

923

Okunma

HAZAN MEVSİMİ

Yaz mevsimi geldi, geçti
Şimdi hükümdar hazan.
Bizim sevdamızı çaldı,
O hain zaman...

Şimdi geceler soğuk,
Her şey, her yer karanlık.
Sanki dün gibi hatırlarım,
Ne hayaller kurardık.

Ağladığında dayanağındım,
Gülüşünde kahkahan.
Terk edip gittin beni,
Uyan sevdiğim uyan...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hazan mevsimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hazan mevsimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAZAN MEVSİMİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL