Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
samasya
samasya

Açmısın

Yorum

Açmısın

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1040

Okunma

Açmısın



açmısın arkadaşım
ekmeğe suya
gel olanı paylaşalım
açsan sevgiye aşka
bendede yokki
neyi paylaşalım
fırınım var ekmek dolu
yanı başıda pınarlarım
iyilik alır güzellik satarım
bir elimde yıldız
bir elim de ayda
bir gelecek ararım
ektiğim biçtiğim
yalan dünyada
güçlüyüm iste
güneşi bağlayım
varmasın geceye
dünyayı sevmişim ben
alın terim elimde
isteme olmayanı
gönlüm boş anbar
ekmege suya açmısın
gel paylaşalım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Açmısın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açmısın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Açmısın şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
parmakliklar
parmakliklar, @parmakliklar
19.1.2010 21:38:29
Bir ekmegi paylasmasini bildikce zenginlik surda dursun
yüreginize saglik saygilar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL