Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Mineladile
Mineladile

YANDIM

Yorum

YANDIM

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

887

Okunma

YANDIM

YANDIM

Senin için yürüdüğüm bu yolda
Çıktığımda kapattın kapıları.
Tüketirsin aşkımı
Gönlünü kaptırdın mı düşmana,
Feleğin şaşıracak yaşadığın rüyada.

İçin için yanacaksın
Ağlayacaksın,
Geldiğinde aşklarımı say,
Geri dönüp sorarsan,
Gitmeyi tercih edeceksin.

Kırılan cam kırıkları,
Bileydim acıtır mıydım?
Topla,savur at bir yana..

Gitmek mi...?
Severken unuttum demek mi..?
Yandım yandım bilmeden,
Gönlümün ateşinde savruldum.
Bak bu hayat denilen tek kelime
Bir kılıç kadar keskin<Photo 1>

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yandım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yandım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YANDIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
coolcrazyfreemad
coolcrazyfreemad, @coolcrazyfreemad
15.1.2010 16:06:07
tebrikler kutlarım sizi emeğinize yüreğinize sağlık sağlıcakla
kaleminiz daim olsun
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL