Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
aşık asker

gülüm

Yorum

gülüm

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1207

Okunma

gülüm

yaralanmış gönlüm yıllar öncesi
ömrümü tüketdi sevdacilesi
terketdi ölümüne sevdiklerim beni
yemin etdim GÜLÜM artık sevemem kimseyi.

gecen saman unutdurmadı masiyi
aşk acısı bulunmulor caresi
gösümdeki yaşlar biten aşkımın hediyesi
yemin etdim GÜLÜM artık sevemem kimseyi.

iki yüslü cıkınca sevdim
aşka sevdaya küsdü kalbim
yenibir sevgiye yok cesaretim
yemin etdim GÜLÜM birda sevmeyeceyim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gülüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
8.1.2010 21:40:17
5 puan verdi
gecen saman unutdurmadı masiyi
aşk acısı bulunmulor caresi
gösümdeki yaşlar biten aşkımın hediyesi
yemin etdim GÜLÜM artık sevemem kimseyi.

Kutlarım, saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL