Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ibrahim_unlu83
ibrahim_unlu83

aday

Yorum

aday

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

953

Okunma

aday

Diyarbakır’da
Örgülü peynirden ibaretti anılarım…
Hakkari’de
Halay başlarından…
Şirnak’ın kıraç çayırlarında
Nevruz çiçeğiydim…
Gecelerim militandı
Umutlarım sürgün
Düşlerim firar etmişti
Umutsuzluğun mayın yüklü topraklarından
Özgürlük mavisi topraklara…
İhbar edilmişti istikameti zihniyetimizin

Kalemlerimiz şimdi adam olmaya aday!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aday Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aday şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aday şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
6.6.2007 02:00:09


Bu güzel şiirinizi kutluyorum

sevgi selam ve hürmetlerimle
KİOS_79
KİOS_79, @kios-79
5.6.2007 21:26:48
yaşanmadan anlatılamayacak olayları işlemişsiniz....ama final yetersiz kalmış bence...sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL