Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ayranci
ayranci

Yeminim Olsun ki!

Yorum

Yeminim Olsun ki!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

875

Okunma

Yeminim Olsun ki!

Yeminim olsun ki, sevmeyeceğim,
Kendimi boş yere yakmayacağım,
Sevgimin üstüne kanmayacağım,
Verdiğim zarara dönmeyeceğim,

Gözlerimi yaşla silemem artık,
Özlemime bakıp yüreği yakmam

Boşa yanmışım ben sevgiden yana,
Zarar gördü kalbim sevmez bir daha,
Duygularım sorar düşler yaratır,
Uykularda gece beni ağlatır,

Verdiğim zarara dönmeyeceğim,
Yeminim olsun ki, sevmeyeceğim,
Gözlerimi yaşla silemem artık,
Özlemime bakıp yüreği yakmam


31.12.2009 11:03:37

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yeminim olsun ki! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeminim olsun ki! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeminim Olsun ki! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL