Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
serapertence
serapertence

oldumu hiç

Yorum

oldumu hiç

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

970

Okunma

oldumu hiç

oldumu hiç

uzakta olup da
yüreğinde duyduğun
ellerini uzatıp
yakında bulduğun
bir yarin oldu mu hiç

acı acı andığın
aşkı bitti sandığın
sonra da yanılıp
kendine darıldığın
bir yarin oldu mu hiç

yakının uzağinı
sevginin tuzağını
aşkının azabını
yüreğinde yaşarken
bir yarin oldu mu hiç

serap ertence

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Oldumu hiç Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oldumu hiç şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
oldumu hiç şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
UNALAN
UNALAN, @unalan
25.12.2009 09:08:42
5 puan verdi
yakının uzağinı
sevginin tuzağını
aşkının azabını
yüreğinde yaşarken
bir yarin oldu mu hiç

Olmazmı ah şairim oldu elbette, yüreğinize sağlık kutluyorum yine güzel dizelerinizi. Sevgi ve saygı ile..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL