sonbaharda sevdim ellerindeki ayazı duvarları kaldırımları ve taksi duraklarını sonbaharda sevdim maviyi dünyayı ve meydanları sonbaharda sevdim bahardan kalma sevdayı
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bir yıl içersindeki dört mevsimden biriside sonbahardır, sonbahar çok defa şairlere hüzün ve ölüm şiirleri yazdırır şairler sararıp düşen yaprakları ölüme benzetirler başarısız kalan ve biten sevdalarda sonbahar yaprakları gibidir, sonbaharlar şairlerin ilham kaynağıdır.Sonbaharlara enfest şiirler yazılır.Sizin sonbahar şiirinizide kutluyorum.Yunus diyarından selamlar.Puanım tam.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.