Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
AHMET ARIK
AHMET ARIK

AŞKŞEHİR ÇARPMASI

Yorum

AŞKŞEHİR ÇARPMASI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1006

Okunma

AŞKŞEHİR ÇARPMASI






Kahrolsun falan filan diye mi bağırıyorduk ne?
Evet evet “kahrolacaktı kahır”
Korsan gösteriler nakışlardık gömleğimize...
Tek yol neydi oysa…
Aşk mı?
Evet Aşk…
Hımmm… Porsuk kenarında nasıl yemiştim ilk esaslı dayağımı?
Yediler’de pişen çiğbörek, adalar açık hava sinemalarında nasıl kokardı vesselam?
Bir hüzzam hamamönü nü nasıl çekerdim öyle içime?
Bir hüzzam hamamönü…. heyttt gözünün yağı… bilsen nasıl idare eder Ankara’da…
Sonra biraz fayton şak şak’ı istasyon köftesi …
Tulumba şerbeti filan…
İçim şimdi pek tuhaf..
cızzzzzzzz....
Hem Ninem de öldü mesela köprübaşı nasihatsiz,
amcaoğlu uzundur mahpus
Dayım desen çoktan yok.
Cevher’im yinede ....Eskişehir imin soluğundan öp...


16 kasım 2009

Ahmet Arık

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşkşehir çarpması Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkşehir çarpması şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKŞEHİR ÇARPMASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL