Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
romantik63
romantik63

DOSTLUK KERVANI

Yorum

DOSTLUK KERVANI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1815

Okunma

DOSTLUK KERVANI

DOSTLUK KERVANI




Dost; bazen kafesteki bir kuş,
Bazen bir çiçek,
Ve bazen de dalında kurumuş vaziyette
Bekleyen bir yapraktır.

Dost; ilkbaharın doğuşu gibi,
Yaz ayında dalını ve yaprağını kuruttuğu,
Sonbaharda sadece bir dal bıraktığı,
Ve Kış ayında beyaz bir örtüye benzer.

Dost; cana can, canına canan olur.
Hisettirmez yokluğunu, her zaman seninle sanki.
Dost; bedenini saran bir elbise misalidir.
Ayıbını saklayan, korunaktır canına.

Dost; seninle ağlayan,
Seninle gülüp eğlenen,
Ve seninle ölüp yaşayandır mutlaka.




Not: Keskin, Mahmut ve Apocan dostlarıma ithafen yazılmış yürek sesimdir. Saygımla

16.05.2009

~~ Mehmet Taş ~~

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dostluk kervanı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dostluk kervanı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOSTLUK KERVANI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL