Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
doganumitaksel
doganumitaksel

BÜTÜN DERTLER

Yorum

BÜTÜN DERTLER

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

914

Okunma

BÜTÜN DERTLER

Bütün dertler benimledir
Mızrap vurur teller vurur
Baharımda karlar yağar
Çiçek vurur güller vurur

Arkadaşlarım yabancı
Dostlar vurur eller vurur
Dudağımda bitmez acı
Kaşlar vurur gözler vurur

Şimdi senden uzaktayım
Dağlar vurur yollar vurur
Acıların tutsağıyım
Sevgi vurur aşklar vurur

Aşktan uzak sana hasret
Özlem vurur yaşlar vurur
Kalbimdesin yıllar yılı
Damarımda kanlar vurur

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bütün dertler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bütün dertler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BÜTÜN DERTLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
1.6.2007 17:51:04
bu güzel eserini alkışlıyorum değerli üstad
beğeni ile okuyoruz şiirlerinizi her gün
ama sen bizlere uğramıyorsun pek

sevgi ve hürmetlerimle
Reali
Reali, @reali
1.6.2007 16:49:46
kutlarım...
hacı ali
hacı ali, @haciali
1.6.2007 15:16:10
kutlarım........
zehra atasoy
zehra atasoy, @zehraatasoy
1.6.2007 14:20:51
şarkı sözü gibi dizele.
bir bestesi eksik.
çok beğendim. tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL