Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
paintbolcuşair
paintbolcuşair

DOST ŞİİRİ

Yorum

DOST ŞİİRİ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1204

Okunma

DOST ŞİİRİ

Canım dediğim canım alır oldu
Dost doğru dost bulamadım sen gibi
Dost bilip sevdiğim düşmanım oldu
Dost doğru dost bulamadım sen gibi

Söğüt gibi eğildiler yoluma
Asma gibi sarıldılar koluma
Çok dizildiler sağıma soluma
Dost doğru dost bulamadım sen gibi

Yedik içtik eğlendik bir sofrada
Yıllar yılı oturduk bir sofada
Taraf olduk çok döğüştük kavgada
Dost doğru dost bulamadım sen gibi

ABDULLAH DEMİRAL
İNEGÖLBURSA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dost şiiri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dost şiiri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOST ŞİİRİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
14.12.2009 21:14:13
Canım dediğim canım alır oldu
Dost doğru dost bulamadım sen gibi
Dost bilip sevdiğim düşmanım oldu
Dost doğru dost bulamadım sen gibi


yüreğine sağlık güzel bir şiir okudum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL