Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Şahmerdan YILDIRIM
Şahmerdan YILDIRIM

Gülüm

Yorum

Gülüm

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

766

Okunma

Gülüm

Boğazında kördüğüm yüreğin dar
Seviyorsun ama kaygıların var
Nedir korkuların söylesene yar
Yabancı değilim çekinme gülüm.

Derdin derdimdir dedim anlasana
Varımı yoğumu adadım sana
Haydi dök içini rahatlasana
Sevdalıyım sana bilirsin gülüm.

Sensiz ne haldeyim ara da bir sor
Bensiz yapamazsın bende sensiz zor
Bir aşka düşmüşüz ki yürekte kor
Ya senle ya toprak tercihim gülüm.

Sen yanarsın ben yanarım ne diye
Geleceğim dedin gelmedin niye
Yüreğimi verdim sana hediye
Ömrümü de iste vereyim gülüm.

Şahmerdan YILDIRIM
(Yasal hakları mevcuttur)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gülüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gülüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İhsan POLAT
İhsan POLAT, @ihsanpolat
12.12.2009 00:03:55

Tebrikler aziz dost. Çok naif bir sevda şiiriydi. Selam ve dua ile
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL