Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
kadiryeter
kadiryeter

TERKİNE

Yorum

TERKİNE

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

876

Okunma

TERKİNE


Şu Annelik duygusunun, İnsanlardan farkı ne?!
Sanırdım; hayvanı- hayvan!... büyütünce, terki ne?
Sarı, siyah, beyaz benek, üç çift kulak zevki ne?
Taş zeminde yavru besler, tekerleğin terkine.

Kadir Yeter. TRABZON.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Terkine Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Terkine şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TERKİNE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kemalyeter
kemalyeter, @kemalyeter
12.12.2009 15:13:46
5 puan verdi
teşekkürler babam yüreğine sağlık
haydar06
haydar06, @haydar06
10.12.2009 16:36:59
5 puan verdi
Anlamlı çok güzel bir eser.
Yüreğinizze sağlık Efendim.
Saygılarımla.
emre vehbi alkan
emre vehbi alkan, @emrevehbialkan
10.12.2009 11:47:54
Kaleminize, yüreğinize sağlık...

Dostlukla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL