Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
İzzet KOCADAĞ
İzzet KOCADAĞ

Onur

Yorum

Onur

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1355

Okunma

Onur

Sen yeter ki kırılma, yalvarıp da onurum,
Ben içime ağlayıp, nasılsa avunurum.
Görmez olsaydı gözüm, sevmez olsaydım keşke,
Nerden düştü gönlüme, vefasız bilmiyorum.

31 Ekim 1984 – Çarşamba / Ankara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Onur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Onur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Onur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asudeben
asudeben, @asudeben
15.12.2009 12:12:53
Sen yeter ki kırılma, yalvarıp da onurum,
Ben içime ağlayıp, nasılsa avunurum.

kaleminiz dert görmesin
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL