Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Selami TIRAŞLAR
Selami TIRAŞLAR

DOSTLAR SAĞOLSUN

Yorum

DOSTLAR SAĞOLSUN

( 2 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2162

Okunma

DOSTLAR SAĞOLSUN

DOSTLAR SAĞOLSUN

İnsan eski dostundan saygı umarmış
Araya duvar ördü dostlar sağ olsun
Şimdi inandım artık aşk bir kumarmış
Anında resti gördü dostlar sağolsun.

Fırtına gibi girdi kırdı dalımı
Ne oldu anlamadım bastı çalımı
Gönlüme girip yıktı küçük yalımı
Sanki gözleri kördü dostlar sağolsun

Bütün kabahat benim nefsime uydum
Zevk bir yana dostuma saygı da duydum
Sevgili gibi alıp kalbime koydum
O kapısından sürdü dostlar sağolsun.

Elbette anlayacak maziye bakıp
Ateş dansı yapacak külleri yakıp
Belki göbek atacak zilleri takıp
Bak bu gün ayın dördü dostlar sağolsun.


Selami Tıraşlar-Elazığ
04.12.2009



Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dostlar sağolsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dostlar sağolsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOSTLAR SAĞOLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NURTEN CAN
NURTEN CAN, @nurten-can
5.12.2009 23:30:24
5 puan verdi
Güzel dizeler tebrikler,selamlar.
sözbir
sözbir, @sozbir
5.12.2009 23:27:41
GEÇMİŞ OLSUN ...SAYGILARIMLA .ŞAİR....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL