Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nuhkenis
nuhkenis

Bir gönlüne bir de sana kırgınım

Yorum

Bir gönlüne bir de sana kırgınım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1009

Okunma

Bir gönlüne bir de sana kırgınım

Takatim bitince uzayıp giden
Bir yollara bir de sana kırgınım
Hasreti sırtıma ağır yük eden
Bir yıllara bir de sana kırgınım


Anlamaz halimden aşka düşmeyen
Derdimi ne bilsin hasret içmeyen
Baharımda gonca gonca açmayan
Bir güllere bir de sana kırgınım


Kederin çok günlerimi karartır
Yıllar geçer saçlarımı ağartır
Vuslatıma türlü engel çıkartır
Bir gönlüne bir de sana kırgınım


Takatim bitince uzayıp giden
Bir yollara bir de sana kırgınım
Hasreti sırtıma ağır yük eden
Bir yıllara bir de sana kırgınım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gönlüne bir de sana kırgınım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gönlüne bir de sana kırgınım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir gönlüne bir de sana kırgınım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL