Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
OSMAN  CAN
OSMAN CAN

LALEZARIM

Yorum

LALEZARIM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2015

Okunma

LALEZARIM


Bir gün ordayım
Bir gün burdayım
Sen nerdeysen ben,yanındayım
Senin gönül tahtına ,adayım
Sana öyle,güzel bir ahım var
Yüreğimde,aşk alevin acım var
Yar senin vallahi, maşallahın var
Nazlım, benim yalnız bir ALLAH,ım var
Pınar olur dağlardan akarım
Ben,gülüme gül gibi bakarım
Yüreğimde,açan lalezarım
Senin yolunda olsun mezarım
Her geçtiğinde aşkname yazarım........

OSMAN CAN



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lalezarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lalezarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LALEZARIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL