Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
nuhkenis
nuhkenis

Yarına kadar hoşça kal

Yorum

Yarına kadar hoşça kal

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

837

Okunma

Yarına kadar hoşça kal



Gidiyorum işte senden
Bir gülüver gönlümü al
Alacağın olsun benden
Yarına kadar hoşça kal


Aklım hep sende kalacak
Yüreğime dert dolacak
Uzun bir hasret olacak
Yarına kadar hoşça kal


Yine bekle beni burda
Gelmeyip de atma derde
Yola düşerim seherde
Yarına kadar hoşça kal



Seni sevdiğim bilmişim
Uğruna yollar gelmişim
Gelmezsem bil ki ölmüşüm
Yarına kadar hoşça kal


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yarına kadar hoşça kal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yarına kadar hoşça kal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yarına kadar hoşça kal şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
simray
simray, @simray
19.11.2009 00:37:03
Tebriklerimle Abicim....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL