Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
LaviniaSecret
LaviniaSecret

HAKİKAT

Yorum

HAKİKAT

( 1 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1356

Okunma

HAKİKAT

Ben seni, sayfa sayfa ,defterlere sığdıramaz ken...
Sen beni, satır araların da harcadın!
Ben seni, onca kelimeyi önüme katıp,sözlüklerle anlatamaz ken...
Sen beni, iki kelimeye feda ettin!


Lavinia...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hakikat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hakikat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAKİKAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
s_Lavinia
s_Lavinia, @s-lavinia
15.11.2009 23:42:53
güzeldi şiir dostu..
tebrikler..
sevgiyle...
zül-karneyn
zül-karneyn, @zul-karneyn
15.11.2009 23:23:32
kisa ve öz olmus eseriniz ama güzeldi anlami bol saygilarimla selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL