Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cebretuana
cebretuana

kıy(a)met saati

Yorum

kıy(a)met saati

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1319

Okunma

kıy(a)met saati

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kıy(a)met saati Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıy(a)met saati şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kıy(a)met saati şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
13.11.2009 15:42:07
5 puan verdi
bir tarafta ben varım gizil,
gece yastığıma gömülü acılarım sancılarım yanlızlıklarım
bir tarafta kar paylarım var, kazançlarım, kıymetli evraklarım

ödüllerim, plaketlerim, sonsuz başarılarım
arzularım, kadınlarım, yaralı heyecanlarım...

bir elimle varlığın yükünü omuzladım
bir elimle yokluğu hiçliği kurcaladım
yoruldum duruldum sancıdı şafaklarım

bir tarafta ben varım, çok sükunlu görüntüm var
bir tarafta bu görüntümün ardında yatan gürültüm var

zahirimde vücud bulmasa da alametlerim
ahirimi yaşamaktayım, kopuyor kıyametlerim

şimdi bana ba’sü ba’del mevt gerek
ama değil bu dünyadan göçerek



.........................Sus'tum çok..........şiirdi..................saygımla.....................
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL