Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Si
Sirayet

Vakit Gece Yarısı

Yorum

Vakit Gece Yarısı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

683

Okunma

Vakit Gece Yarısı


Vakit gece yarısı, gözlerim kapanıyor,
Yatağım uzağımda, beni çağırıyor,
Gidip buluşacağım onunla ama film seyrediyorum,
Dinler arasında süren kavgayı izliyorum...

Konu böyle olunca beni çekmeye başladı,
Orta Afrika’dan getirilen muhacirler anlatılıyordu,
Hepsi de Hıristiyan’dı, İsa’ya inanıyorlardı,
Oradan İsrail’e getirilip Yahudi yapılmışlardı...

Bu böyle sürüp gidecek, dünya durduğu sürece,
Herkes kendi yerinde ama düşünceler her yerde,
İnsanlar birbirlerinin inancını etkileyecekler,
Hatta bu uğurda öldürmeyi de deneyecekler...

Dilerim Allah’tan ki akıllar başlarda toplanır,
Herkesin düşüncesi kendisinde şekillenir,
Kimse kimsenin etlisine sütlüsüne karışmaz,
Kimse kimsenin yerini yurdunu elinden almaz...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vakit gece yarısı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vakit gece yarısı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vakit Gece Yarısı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL