Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Bünyamin Boy
Bünyamin Boy

Serap

Yorum

Serap

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1488

Okunma

Serap


Serap

Serap’ı ben yalnız.,
Çölde susuz kalanlar,
Görüyorlar sanırdım.
Aşk’a susayanlarda.
Daha sık,
Serap görürmüş.
Bunu şimdi anladım
Çünkü bende çok sık,
Serap görmeye başladım...!


10.Mayıs.2006

Bünyamin Boy

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Serap Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Serap şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Serap şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Murat Çakır (şeker29)
Murat Çakır (şeker29), @muratcakir-seker29-
2.11.2009 22:38:37
YÜREĞİNE SAĞLIK GÜZELDİ
aşk-ıreyyan, @ask-ireyyan
2.11.2009 14:28:36
damdan düşenin halini damdan düşenler anlarmış...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL