Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
nuhkenis
nuhkenis

Varlığını bu kadar özlememiştim

Yorum

Varlığını bu kadar özlememiştim

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

930

Okunma

Varlığını bu kadar özlememiştim

Ağlamıştım bazı bazı gecelerde
Gözlerimi yıldızlardan gizlememiştim
Sessizlik boğazıma düğüm atarken
Sesini hiç bu kadar özlememiştim



Bir kuş olup yanına gelemeyince
Çok bekleyip sehere eremeyince
Karanlıkta arayıp göremeyince
Gözlerini bu kadar özlememiştim



Hasretin derman mı bıraktı canımda
Dolaşmaz mı oldu gülüşün kanımda
Hayalini bulamayınca yanımda
Varlığını bu kadar özlememiştim



Ağlamıştım bazı bazı gecelerde
Gözlerimi yıldızlardan gizlememiştim
Sessizlik boğazıma düğüm atarken
Sesini hiç bu kadar özlememiştim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Varlığını bu kadar özlememiştim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varlığını bu kadar özlememiştim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Varlığını bu kadar özlememiştim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL