Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Ramazan Alemdar
Ramazan Alemdar

HADİ UÇUR BENİ

Yorum

HADİ UÇUR BENİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1110

Okunma

HADİ UÇUR BENİ

Sen

Her zaman bir tanesin.

Geçmişte de, bugünde,

Yarında öylesin…

Sen

Bir tanem,

Meleğim, bebeğimsin,

Çünkü sen,

Sadece benimsin…

Aklımdan seni tuttum,

Senden başka ne varsa,

Hepsini unuttum.

Yemeyi, içmeyi,

Gülmeyi, gezmeyi,

Uyumayı, dinlenmeyi,

Unutamıyorum

Bir tek şeyi,

O da sensin…

Biliyorum güleceksin,

Sokaklara taşacak,

Kahkaha dolu sesin.

Uzansam dokunacağım sanki

O kadar yakınsın,

Yüzümü okşar gibi,

Ilık nefesin.

Sen tatlı bir meleksin…

Candan öte cansın,

Bir ilhamsın,

Biliyorum kanatlanacak,

Ve uçacaksın,

Al beni de yanına,

O sıcak kollarına,

Uçalım birlikte yarınlara…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hadi uçur beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi uçur beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HADİ UÇUR BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL