Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
orhan bol
orhan bol

HEPSİ HAYAL OLDU

Yorum

HEPSİ HAYAL OLDU

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1117

Okunma

HEPSİ HAYAL OLDU





Her şey eskiden daha güzeldi
Dostluğa, arkadaşlığa değer verilirdi
Şimdi bakıyorum da hepsi yalanmış
Herkes bir çıkar sevdası içine düşmüş.

Gönül ister ki, değişen zaman olsun
İnsanlar hiç değişmesin
Hep sevgiyle bağlansın birbirine
Unutmayın ki;
Kazanma hırsıyla katılaşan yürekler
İhtirasla birlikte, yok olup gidecektir bir gün.

Orhan Bol


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hepsi hayal oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hepsi hayal oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEPSİ HAYAL OLDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gül Şehri
Gül Şehri, @gulsehri
20.10.2009 12:39:35
Unutmayın ki;
Kazanma hırsıyla katılaşan yürekler
İhtirasla birlikte, yok olup gidecektir bir gün.

Çok doğru... İhtiras zehirdir içeni öldürür.... kaleminize sağlık...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL