Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mehmet ORTA
Mehmet ORTA

gerçeği gör gözüm

Yorum

gerçeği gör gözüm

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1082

Okunma

gerçeği gör gözüm



bin kere allah dedim tek çentik göremedim
yetim başı sevince yazdı bin ay der diye


bir yol bul da giriver yediveren güller ek
en münbit araziler inanan gönül diye


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gerçeği gör gözüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gerçeği gör gözüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gerçeği gör gözüm şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
abdussamedgedik
abdussamedgedik, @abdussamedgedik
23.10.2009 21:35:12
çağımıza inat döktürmüşsünüz yine hocam. anlamakta sıkıntı çeksek de okuduktan sonra ki birkaç saniyeyi bu dizeleri düşünmeye ayırmak yetiyor insana. elinize sağlık. iyi günler hocam.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL