(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
ne yaparsanız yapın ölüm varken insanlığın hatta evrenin varlığı ciddiyeti şakadan başka bir şey olamaz.
o günah bu yasak diyerek cennet cehennemle tehdit edilmenin bu durumdaki insana haksızlıktan başka bir şey olamaz.
bütün bunların ne demek olduğunu merak etmenin ızdırabı kadar hiç bir işkence zor ve ciddi olamaz.
her şey tanrının kontrolünde ve kaderimiz ise hiçbir yazımız eylemimiz söylemimiz asla günah yada yasak olamaz hatta geri kalan hiç bir şeyin ölümlü dünyada ciddiyeti olamaz.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.