Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Kasım Başboga
Kasım Başboga

gözlerin

Yorum

gözlerin

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

935

Okunma

gözlerin

Gecenin bir karanlıgında
Yolumu kesen sarı yıldız
Hep yarım kalmıştı
Yüregimdeki türküler

Çok uzaklardan gelen bir
Bir ıhlamur çiçegiydi gözlerin
İçimdeki yangını uyadıran
Bedenimi ateşe atan gözlerin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözlerin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözlerin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
gözlerin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
s_Lavinia
s_Lavinia, @s-lavinia
16.9.2009 20:24:37
gözler kalbin aynasıdır derler...çok şey ifade ederler..
siz de bunu çok güzel anlatmışsınız, kutlarım..
..sevgiyle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL