Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ismail hakkı bagdat
ismail hakkı bagdat

GELİNCİK ÇİÇEĞİMSİN

Yorum

GELİNCİK ÇİÇEĞİMSİN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1176

Okunma

GELİNCİK ÇİÇEĞİMSİN


Sevdim taparcasına
Gelincik çiçeğimsin
Koklamaya kıyamam
İstemem incinmesin

Hep baht’sızdır şu gönlüm
Çılgın sevdam nerdesin
Muhtacım aşk’larına
İstemem incinmesin

Yanıyor deli gönlüm
Sevdim yürekten sevdim
Kötü bir şey demedim
İstemem incinmesin

Sevdim taparcasına
Gelincik çiçeğimsin
Koklamaya kıyamam
İstemem incinmesin.

i.h.b.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gelincik çiçeğimsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelincik çiçeğimsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GELİNCİK ÇİÇEĞİMSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehtap ALTAN
Mehtap ALTAN, @mehtapaltan
8.9.2009 22:59:23
GELİNCİKLER NARİN ASMA GÜCÜNÜ PAYLAŞAN DUYGU ÇİÇEKLERİDİR...

GÜZELDİ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL