Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
H.İbrahim SAKARYA
H.İbrahim SAKARYA

DİLLER OLDUM

Yorum

DİLLER OLDUM

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1012

Okunma

DİLLER OLDUM

DİLLER OLDUM

Gamlı gönlüm hasta benim
Kölen oldum, kulun oldum
Aşkla yandı kanlı tenim
Külhanında külün oldum.

Poyraz olup sertçe estim
Dergâhına yollar seçtim
Sevgin ile serden geçtim
Halk dilinde deli oldum.

Gönlüm çağlar seller gibi
Çiçeklenen güller gibi
Nağmeleşen teller gibi
Zikredici diller oldum.

İbrahim der işim zordur
İçim yandı kızıl kordur
Yüreğime rahmet doldur
Kapında ki kullar oldum.

H.İbrahim Sakarya

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Diller oldum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Diller oldum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DİLLER OLDUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
feriha
feriha, @feriha
11.5.2007 20:11:18
Gönlüm çağlar seller gibi
Çiçeklenen güller gibi
Nağmeleşen teller gibi
Zikredici diller oldum.

tebrikler hocam inci dizelere saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL