Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
UĞUR KALFA
UĞUR KALFA

SÜVEYDA

Yorum

SÜVEYDA

( 2 kişi )

4

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1186

Okunma

SÜVEYDA

SÜVEYDA

tövbe vakti...

Bin günah doğurduk,nefsin zoruyla
Kendi çocuğunu öldürmek:Ölüm!..
Üstünü örtse de Rabbim nuruyla
Şeytanın yüzünü güldürmek:Ölüm!..

UĞUR KALFA


(fotoğraf:Hüseyin Cahit HOŞOĞLU)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Süveyda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Süveyda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÜVEYDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ülkühan Boz
Ülkühan Boz , @ulkuhanboz
12.9.2009 18:39:33
5 puan verdi
SÜVEYDA
( Şiirin Hikayesini Görmek İçin Tıklayın )

Şiirin Hikayesi

tövbe vakti...

--------------------------------------------------------------------------------



Bin günah doğurduk,nefsin zoruyla
Kendi çocuğunu öldürmek:Ölüm!..
Üstünü örtse de Rabbim nuruyla
Şeytanın yüzünü güldürmek:Ölüm

Tokat gibi bir şiir.Okuyunca neye uğradığını şaşırıyorsun.Genelde 4 mısradan oluşan yazılara şiir denmesini garip buluyorum.Yani şiirin biraz gelişip büyümesi lazım diye düşünüyorum.Bu tarz şiirlere ise şiircik denebilir ancak.Şiirin biraz olgunlaştırılması taraftarıyım.Aklımıza gelen her cümle şiir değildir.Ama bu satırları beğenmediğimi düşünmeyin,gayet güzel bu sadece şiire bakış tarzımla ilgili bir mevzu.Tebrik ediyor,daha nice güzel şiire imza atmanızı diliyorum.
si
simsiyah65, @simsiyah65
7.9.2009 23:50:54
bu kaçıncı gelişim bu şiire
ne desem ne yazsam
anladığımı anlatamam...

Süreyya ŞİŞMANLAR
Süreyya ŞİŞMANLAR, @sureyyasismanlar
5.9.2009 22:28:36
5 puan verdi
Bin günah doğurduk,nefsin zoruyla
Kendi çocuğunu öldürmek;ölüm!..
Üstünü örtse de Rabbim nuruyla
Şeytanın yüzünü güldürmek;ölüm!…


Küçük bir dörtlük büyük anlamlar içinde...Şeytanın yüzü gülmesin dileğim...Saygılar.
aşk-ıreyyan, @ask-ireyyan
5.9.2009 20:50:31
Bin günah doğurduk,nefsin zoruyla
Kendi çocuğunu öldürmek;ölüm!..

çok güzel bir anlatım...

saygılar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL