Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
gedik_of
gedik_of

Aktır Efendim

Yorum

Aktır Efendim

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

862

Okunma

Aktır Efendim


Senin inançların senin doğrundur,
Benim inançlarım benim efendim.
Varsayım teziyle nere gidersin?
Aklın başında mı senin? Efendim.

Kendini yetkili görevli sanma!
Burda sen gibiler çoktur efendim.
Küçümseme beni basite alma!
Sözüm yaydan çıkmış oktur efendim.

Sarığın, çarşafın, şalvarın senin,
Özüm kati kesin berktir efendim.
Dolma fikir ile karşıma çıkma!
Senin akıbetin terktir efendim.

Gençsin tecrübeye ihtiyacın var!
Belli ki niyetin paktır efendim.
Dile kolay yarım asır devirdim!
Bağrım, döşüm, başım aktır efendim.

Hüseyin gedik.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Aktır efendim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aktır efendim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Aktır Efendim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fosil61
fosil61, @fosil61
3.9.2009 09:41:25
5 puan verdi
Altına imzamı atmak isterdim şiirin. KUTLARIM
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL