Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kaynak33
kaynak33

...........

Yorum

...........

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1293

Okunma

...........

NE ZAMAN SON BASAMAĞA GELSEM ....
GİTMİŞ OLUYOR GECELERCE BEKLEDİKLERİM.....



KAYNAK33

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

........... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz ........... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
........... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
MaRJiNaLiTe
MaRJiNaLiTe, @marjinalite
3.9.2009 02:01:46
bitmez dedigim herşey bitti tıpkı gitmez dediklerimin gittigi gibi.. aynı acıları yaşamış olmak bir kaç kelimenin birleşip bizdeki anlamlarını anlıyabilir.. ve belkide yansımalarında yanlızlıgın derin yarıklarını akan kanıyan yanlarını zaman merhemleri ve sevgiyle sarabiliriz..! emeğinize sağlık.. sayın kalem!
eMİNeYZAMAN
eMİNeYZAMAN, @emineyzaman
2.9.2009 09:31:29
Koşsak yetişirmiyiz acaba.... :)

Pes etmemek ve hep aynıyı yaşamak ne kadar mümkün ise o kadar yaşayın..

kısa ve anlamlıydı :)


dostça :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL