Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mehmet Kındap
Mehmet Kındap

GECELEYİN

Yorum

GECELEYİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

873

Okunma

GECELEYİN



Karanlıklar eski duvarlar gibi
Yıkılır yeryüzüne
Tül perdeler ardına çekilir yaşamalar
Derin bir sessizliğe bürünür
Gün boyu inleyen kaldırımlar
Bir ben bozarım keyfini kaldırımların
Sabahlaradek boş kaldırımları
Bir ben adımlarım
Fısıltı halinde rüzğar
Ağaç dallarına aşkını ağlar
Yapraklar sevinir yapraklar kıpırdar
Bense boş kaldırımları adımlar
Sensizliğimi gömmek isterim içime
Gözlerimde bir yığın yağmur bulutu
Ayaklarımın altında kaldırımlar
Gözlerim karanlığın gözlerinde
Seni düşünürüm özlemler içerisinde

(1965 Ankara)

Mehmet Kındap


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geceleyin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceleyin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GECELEYİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL