Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Hüseyin Sığırtmaç
Hüseyin Sığırtmaç

Kurtar Canımı

Yorum

Kurtar Canımı

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1170

Okunma

Kurtar Canımı

Kurtar Canımı

Gönlümün telini titretir sesin.
Ömrüme can olur duygun ve hissin.
Bitir hasretliği çektirme yasın.
Elin ver elime kurtar canımı.

Bir ömür yanarım sönmem gidene.
Teslim olunmaz mı candan sevene.
Sensizliğin zulüm, azap bedene,
Elin ver elime kurtar canımı.

Araya mesafe koyma boşuna.
Uyacak değilim hasret koşuna.
Azrail varmadan bir sar döşüne.
Elin ver elime kurtar canımı.

Sığırtmaç’a hasret en büyük ceza.
Güvendim olmadı bahara, yaza.
Ben beni tükettim lüzum yok söze.
Elin ver elime kurtar canımı.

Antalya 19 Ağustos 2009
Hüseyin Sığırtmaç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kurtar canımı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kurtar canımı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kurtar Canımı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
tteke33
tteke33, @tteke33
27.9.2010 22:59:26
Yürekten gelen duygular yumağı olduğunu okuyunca anlıyoruz.Tebrik ederim güzeldi.Merdiven çiçeği de ne güzel kokar değil mi Şair bey?
demyanli
demyanli, @demyanli35
19.8.2009 09:42:27
güzel dizeler
Yüregine saglık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL