Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Murat Ay
Murat Ay

HASET

Yorum

HASET

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2034

Okunma

HASET

HASET

Yeryüzünde seyyar kara delik gibiyim.
Sevgi ile beslenen bir garip serseriyim.

Sinsice gezinirim, her köşe her bucakta.
Mutluluğu çalarım,girdiğim her ocakta.

Evim kalptir benim, yerleşirim içine.
Farketmezler beni , girerim ta derine.

İnsanlar bilmez beni,varlığımdan habersiz.
Devasız dert gibiyim,lokman hekim çaresiz.

Sevginin rengi aldır,benim rengimse kara.
Sevgi değildir adım, haset derler bana.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Haset Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haset şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HASET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
selahattincansız
selahattincansız, @selahattincansiz
16.4.2014 00:46:11
zaten koyduğunuz o resim hasedi tam tarif etmiş.
haset bir hastalık tedavisi çok zor.
güzel şiir.selam ve dua ile.
Ahmet Ay
Ahmet Ay, @ahmetay
18.8.2009 17:39:16
5 puan verdi
Ahenk ve kafiyede ustalığınız belli... Kalemle tanışıklığınızda... Yazmaya aşina olduğunuz her mısrada anlaşılıyor. Hele mısralardaki anlam derinliği, mesajlar, ayrıca göz dolduruyor. Bize de tebrik etmek düşer... Şiirlerinizin devamı temennisiyle... :)
çiğdem çelik
çiğdem çelik, @cigdemcelik
18.8.2009 16:22:07
5 puan verdi
GÜZEL BİR ŞİİRDİ KUTLARIM

YÜREĞİNİZE SAĞLIK

SEVGİLERLE...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL