Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
doganumitaksel
doganumitaksel

DOYULMAZ

Yorum

DOYULMAZ

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

799

Okunma

DOYULMAZ

Dudakların aklımda arzu dolu sımsıcak
Ardından narin elin tuttukça kalbi yakan
Rüyalar deryasına daldığım o gözlerin
İçli sevdalar gibi baktıkça gönle akan

Saçların dökülürdü sıcak gecelerime
Bitirir beni senden sevginden ayrı kalmak
Unutmak istesem de senin anılarını
Sensizlik zor sevgilim çok güç sensiz yaşamak

Önüne geçilmez bir tutku sevmek koklamak
Bir gece arkasından yarınlara kavuşmak
Saçını ellerimle bıkmaksızın okşamak
Doyulmaz gecelere o sonsuz sabahlara

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Doyulmaz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doyulmaz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOYULMAZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kaya degirmen
kaya degirmen, @kayadegirmen
2.5.2007 21:27:44
Gene her zamanki gibi anlam yüklü, sevgiyi ve sevgiliyi yaşamın merkezine alan bir şiir. Keyifle okudum, kutluyorum.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL