Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
terazi1610
terazi1610

AŞK DURUŞMASINDAN...

Yorum

AŞK DURUŞMASINDAN...

5

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1198

Okunma

AŞK DURUŞMASINDAN...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşk duruşmasından... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk duruşmasından... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK DURUŞMASINDAN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
1.5.2007 00:12:11
sonra da
"mahkeme,
aşkın son bulacağı
mahşer gününe kadar
ertelenmiştir"
diye ekleyerek
duruşmayı
Allah''a havale ediyordu.

Yürekten kutlarım
Çok harikaydı
aynur soysal kumcu
aynur soysal kumcu, @aynursoysalkumcu
30.4.2007 22:25:15
tebrıkler ilginçtı.....mahsere kac gun var dedı çıkışta bulbul .....
Öznur Karayumak
Öznur Karayumak, @oznurkarayumak
30.4.2007 20:33:00
güzel
tebrik ederim
leylim
leylim, @leylim
30.4.2007 19:50:06
bu dava bitmez.... kutlarım şairim...
eylulce
eylulce, @eylulce
30.4.2007 18:44:58
çok hoştu..sevdim mısralarınız...

tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL