(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
simsiyah olan ay sönerken bana sana gün doğardı belki gözlerimden habersiz aklımdan ... kaçarcasına şiirler tutardım sevdana ve ben şiirle biterken sana ... sen güllerle solardın hep bana
şiirle başlayı gülle bitmek bu olsa gerek aslında şiirin ortasında gidişten kalma bir gül açmış ki güzel bir şiire imza atmış şair terbikler..
ve şiirler tutardık aynı gökyüzünde yıldız yıldız... seninle tanıdık alt tarafı yalnızlık gecelerce yangındık ay düşerdi üstümüze ne çıkar...biz hep dalgındık iç cebinde saklıyken tek taraflıda olsa aşktık
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.