Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
asyadeniz
asyadeniz

salkım söğüt

Yorum

salkım söğüt

( 1 kişi )

5

Yorum

0

Beğeni

4,0

Puan

896

Okunma

salkım söğüt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

4.0

100% (1)

Salkım söğüt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Salkım söğüt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
salkım söğüt şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
müstakil adam
müstakil adam, @mustakiladam
5.7.2009 02:55:27
4 puan verdi
şimdi salkım söğüte suç bulmamak lazım,
ve umudu karartmamak bir sobhabar arifesinde,



güzel bir şiirdi, iç-analiz,


kempol
kempol, @kempol
5.7.2009 00:15:19
-------------------------------belki de en kolay ben mutlu edilebilirdim
ama şimdi yalnız yürüyorum günbatımına
gitsem,yol boyu gitsem
güneşle beraber ben de batar mıyım?
doğar mıyım baştan??
sevilir miyim yeniden?? -----------------asyadeniz--------------------
-----------------------------------------------------------------------------
Aşkın peşinden koşmadan, onu hoşnut etmeden, vede en önemlisi, ona serin söğüt dallarına sırılır gibi sarılıp kucaklamdan aşkın istediği saygınlığı ona verip yaşamadan, onu elde tutmak mümkün olmaz. Aşk bu... tepeden tırnağa kapris doludur. En azından başlangıçta böyledir. Onun için dolu,dolu yaşanmalıdır.
Aşklardan korkuya yer yoktur. Akıllı ,saygın, seviyeli aşklar, insanlara en olumlu en güzel mutluluk dolu günler yaşatır. Tebrik ve takdirlerimle kutluyorum sizi, sayın asyadeniz. Tam puanla. kemal polat
unalkar
unalkar, @unalkar
4.7.2009 23:21:15
çok anlamlı ve nefis bir duygu şiiri...

beğendim...

kutluyorum kaleminizi...
simray
simray, @simray
4.7.2009 20:23:26
Kesinlikle sevilirsiniz....
cemil
cemil, @cemil
4.7.2009 20:22:54
gitsem,yol boyu gitsem
güneşle beraber ben de batar mıyım?
doğar mıyım baştan??
sevilir miyim yeniden??

kaçmak kurtuluş olmuyor bazen arkadaşım sevgi de mücadele ile kazanılıyor malesef. Utanmadan, sıkılmadan koşun umudun üzerine.

Kaleminize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL