Ellerimi bırakın, saçlarıma tutmayın, ellerimin eteklerine sarılmayın... bunlar hep benimdir... euphorion
yadel
yadel
@yadel

feryad

26 Nisan 2007 Perşembe
Yorum Yaz

feryad

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1164

Okunma

feryad

gullere asik olan bulbuller
dikeninin battigi yerde
feryadi figan eylerler

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Feryad Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Feryad şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
feryad şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
oktayzerrin
oktayzerrin, @oktayzerrin
19.5.2007 00:56:08
az ve öz...etkili bir kaç söz...kutlarım...saygımla...
ilhamiarslantas
ilhamiarslantas, @ilhamiarslantas
27.4.2007 00:32:57
DOĞRU SÖYLEYENE NE DENİR

AZ SÖZ ÇOK İŞ
TEBRİKLER
samiarslan
samiarslan, @samiarslan
26.4.2007 22:55:08
gullere asik olan bulbuller
dikeninin battigi yerde
feryadi figan eylerler

SEVİYORUM BÖYLE KISACIK, DEVASA ANLATIMLARI.
KUTLUYORUM. SEVGİYLE KALIN.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ